Βιταμίνες και Ιχνοστοιχεία

Print
Supplement your Nutrition

Οι βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά υποστηρίζουν τη συνολική καλή υγεία, τη ζωτικότητα και την υγιή διαχείριση βάρους. Είναι απαραίτητα για τη φυσιολογική ανάπτυξη του σώματος.

Ακόμη και μικρές ελλείψεις μπορεί να προκαλέσουν βλάβη. Κακή διατροφή, έντονος τρόπο ζωής και έκθεση σε ρύπους σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να συμπληρώσετε τη διατροφή σας με βιταμίνες και μέταλλα για να φτάσετε τη Συνιστώμενή σας Ημερήσια Πρόσληψη (ΣΗΠ).

Οι βιταμίνες μας βοηθούν να πάρουμε την ενέργεια από τα τρόφιμα και επιτρέπουν την ανάπτυξη και την αποκατάσταση της επιδερμίδας, των οστών και των μυών.

Υπάρχουν 17 μέταλλα όπως το ασβέστιο, ο σίδηρος και το μαγνήσιο, που θα πρέπει να λαμβάνουμε από τη διατροφή μας, επειδή το σώμα δεν μπορεί να τα παράγει.

Είναι σημαντικό να περιλαμβάνετε ποικίλα και ισορροπημένα γεύματα ως μέρος της καθημερινής διατροφής σας. Αν σας είναι δύσκολο να λάβετε τη σωστή ισορροπία, μια καθημερινή πολυβιταμίνη, όπως το Σύμπλεγμα Πολυβιταμινών Formula 2 μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε την ΣΗΠ σας.

Η Herbalife Ελλάδας είναι ενεργό Μέλος της Ελληνικού Συνδέσμου Εταιριών Απ’ Πώλησης


el-CY | 17/9/2019 4:44:55 μμ | NAMP2HLASPX03