7 συμβουλές καθαρισμού προσώπου για πιο υγιής όψη

Print
7_face_cleansing_tips100x92

Καθαρίστε το πρόσωπό σας δύο φορές την ημέρα: κάθε πρωί και βράδι πριν τον ύπνο, απαραιτήτως. Επειδή φαίνεται το πρόσωπό σας καθαρό, δεν σημαίνει ότι είναι. Το πιο πιθανό είναι να υπάρχουν αόρατες ακαθαρσίες που μπορεί να βλάψουν την επιδερμίδα σας. Ξεφορτωθείτε τες.
Αποφύγετε τα συνηθισμένα σαπούνια και χρησιμοποιήστε καθαριστικά προσώπου που είναι ήπια και σχεδιασμένα για τον τύπο της επιδερμίδας σας.
Ποτέ μην στεγνώνετε την επιδερμίδα σας με την πετσέτα χεριών που χρησιμοποιεί και η υπόλοιπη οικογένεια. Εάν δεν είναι καθαρή, μπορεί να μεταφέρετε βακτήρια στο φρέσκο και καθαρό πρόσωπό σας. Κάντε ένα γρήγοτο τεστ οσμής. Εάν η πετσέτα σας δεν μυρίζει σαν να έχει βγει από το πλυντήριο, τότε θα πρέπει να την αφήσετε στην άκρη και να πάρετε μία καθαρή.
Απλά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό, ποτέ με ζεστό ή πολύ κρύο νερό. Οι υπερβολικές θερμοκρασίες μπορεί να ερεθίσουν την επιδερμίδα σας και να προκαλέσουν φθορά.
Κάντε απολέπιση τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Η ήπια απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το πρόσωπό σας αφήνοντας την επιδερμίδα πιο απαλή και φωτεινή. Όπως ακριβώς και με το καθαριστικό, βεβαιωθείτε ότι θα βρείτε το κατάλληλο προϊόν απολέπισης για την επιδερμίδα σας.
Επενδύστε σε έναν επαγγελματικό καθαρισμό προσώπου μία στο τόσο. Όπως ακριβώς θα πηγαίνατε στον οδοντίατρο για καθαρισμό, έτσι και η επιδερμίδα σας χρειάζεται βαθύ καθαρισμό. Η συχνότητα των καθαρισμών εξαρτάται από τον τύπο της επιδερμίδας. Συνεργαστείτε με την αισθητικό σας ώστε να καθορίσετε πόσο συχνά χρειάζεστε βαθύ καθαρισμό.
Καθαρίστε με προσοχή την περιοχή γύρω από τα μάτια. Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι η πιο λεπτή επιφάνεια δέρματος σε όλο σας το σώμα. Περιποιηθείτε την με ιδιαίτερη προσοχή.

Ήδη κάνετε όλα τα παραπάνω; Μπράβο σας. Είμαστε ήδη πολυάσχολοι και μερικές φορές είναι πολύ εύκολο να αμελήσουμε κάτι, αλλά ένα καθαρό πρόσωπο και μία καθαρή επιδερμίδα θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση.

Η Herbalife Ελλάδας είναι ενεργό Μέλος της Ελληνικού Συνδέσμου Εταιριών Απ’ Πώλησης


el-CY | 20/7/2019 10:38:23 πμ | NAMP2HLASPX01