Ρουτίνα ομορφιάς στο μισό χρόνο

Print
Beauty_routine_in_half_the_time

Να Είστε Έτοιμες

Κάντε ότι μπορείτε το βράδι και εξοικονομήστε χρόνο το πρωί. Κάντε το μπάνιο σας το βράδι, εφαρμόστε τη λοσιόν σώματος και ίσως ψεκάστε το σώμα σας με λίγο άρωμα πριν τον ύπνο. Και σκεφτείτε ακόμη και τι θα φορέσετε. Εάν τα ρούχα σας χρειάζονται σιδέρωμα, αφιερώστε μερικά λεπτά από τον χρόνο σας ώστε να τα φροντίσετε.

Να έχετε μία Μινιμαλιστική Προσέγγιση όσον αφορά τα Μαλλιά σας

Εάν δεν έχετε τον χρόνο να λούσετε και να δώσετε στυλ στα μαλλιά σας το πρωί, χρησιμοποιήστε γρήγορες λύσεις. Μία αλογοουρά, μία κοτσίδα ή ακόμη ένα καπέλο μπορεί να σας βοηθήσει τις περισσότερες φορές. Εάν οι αφέλειες ή οι ρίζες σας είναι το πρόβλημα, ομαδοποιήστε τες κάντε ένα γρήγορο λούσιμο στο νιπτήρα σας. Μετά στεγνώστε τα με το πιστολάκι και είστε έτοιμες μέσα σε μόλις λίγα λεπτά. Με το να ανανεώσετε τις αφέλειες ή απλά τα μαλλιά στο μπροστινό τμήμα του κεφαλιού, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στυλ μέσα σε πολύ λίγο χρόνο. Εάν βρεθείτε να έχετε στη διάθεσή σας πολύ λίγο χρόνο, πάρτε ένα dry shampoo και ψεκάστε στις ρίζες. Θα απορροφήσει την υπερβολική λιπαρότητα και θα δώσει στα μαλλιά σας όγκο.

 

Μακιγιαριστείτε Γρήγορα

Δεν έχετε καθόλου χρόνο για την περιποίηση της επιδερμίδας ή για να σταθεροποιηθεί το makeup; Αναζητήστε το πιστολάκι σας. Ρυθμίστε το στην κρύα θερμοκρασία και δώστε στην επιδερμίδα σας νέα αίσθηση. Τα προϊόντα σας θα στεγνώσουν σε χρόνο μηδέν και θα μπορέσετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Μου αρέσει αυτή η συμβουλή γιατί χρειάζομαι τα προϊόντα περιποίησης το πρωί οπωσδήποτε. Και το τελευταίο πράγμα θα είναι να αποφύγω τον πολύτιμο ορό ή την ενυδατική κρέμα γιατί απλά δεν έχω χρόνο.

Βάλτε Τάξη στα Προϊόντα Ομορφιάς

Πολλοί από εμάς έχουμε πολλά προϊόντα ομορφιάς. Όταν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου, είναι διασκεδαστικό να πειραματιστείτε. Αλλά όταν βιάζεστε, η αταξία μπορεί να προσθέσει πολύτιμο χρόνο στην πρωινή σας ρουτίνα.

Εάν έχετε προϊόντα που δεν μεταχειρίζεστε συχνά, βγάλτε τα από την μέση. Κρατήστε τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε τακτικά σε εύκολα προσβάσιμο σημείο. Εάν γνωρίζετε ότι δεν θα έχετε χρόνο το πρωί, βάλτε σε σειρά τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και τα καλλυντικά σας. Με όλα τα διαθέσιμα μπροστά σας, δεν θα χάσετε χρόνο να τα αναζητάτε.

Να Σκέφτεστε Ποικιλοτρόπος

Αναζητήστε προϊόντα όπως καθαριστικό ενυδάτωσης, ενυδατική με χρώμα, de-puffing concealer, όλα σε ένα ρουζ, μολύβι ματιών και χειλιών, lip balm με χρώμα και πολλά άλλα. Πολλοί έχουν υιοθετήσει την ιδέα με το σαμπουάν όλα σε ένα, conditioner και αφρόλουτρο να αποτελεί μία δημοφιλής επιλογή.

Ακολουθήστε τον Κανόνα των 3 Σημείων

Εάν δεν έχετε διαθέσιμο χρόνο αλλά πρέπει παρόλο αυτά να ετοιμαστείτε, επικεντρωθείτε στα φρύδια σας, στο eyeliner και στις βλεφαρίδες σας. Είναι τόσο απλό. Λίγο με το πινέλο και, και εάν είναι αναγκαίο, προσθέστε λίγο χρώμα στα φρύδια σας. Βάλτε λίγο eyeliner και με την μάσκαρα βάψτε τις βλεφαρίδες σας για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Εάν εστιάσετε στα 3 Σημεία, μπορείτε ακόμη να βάλετε ακόμη λίγο lip balm ή να εφαρμόσετε λίγο ρουζ σε μερικά δευτερόλεπτα. Κανείς δεν θα ξέρει ότι ετοιμαστήκατε σε μόλις λίγα λεπτά.

 

Η Herbalife Ελλάδας είναι ενεργό Μέλος της Ελληνικού Συνδέσμου Εταιριών Απ’ Πώλησης


el-CY | 20/7/2019 10:38:11 πμ | NAMP2HLASPX01