Υγιής καρδιά, υγιής επιδερμίδα

Print
Healthy Heart, Healthy Skin

Όταν πρόκειται για την επιδερμίδα σας, είτε το πιστεύετε είτε όχι, η καρδιά παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην συνολική εμφάνιση. Υπάρχει μια άμεση σχέση μεταξύ μίας υγιούς καρδιάς και μίας υγιούς επιδερμίδας. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πόσο σημαντική είναι η καρδιά σας, για την επίτευξη αυτής της νεανικής λάμψης.

Όταν σκεφτόμαστε τα καρδιαγγειακά οφέλη από τις αθλητικές δραστηριότητες της ημέρας, πιθανά δεν συμπεριλαμβάνουμε την επιδερμίδα μας. Ωστόσο, θα έπρεπε. Όταν οι καρδιακοί παλμοί αυξάνονται, το οξυγονωμένο αίμα και οι θρεπτικές ουσίες φτάνουν στα ζωντανά επίπεδα της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα περιέχει ένα πολύ περίπλοκο σύστημα αιμοφόρων αγγείων που βοηθούν στη μεταφορά του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα εκείνα που συμβάλλουν στην όψη της επιδερμίδας. Όταν η ροή του αίματος βελτιώνεται και το πλούσιο σε οξυγόνο αίμα παραδίδεται τόσο στο δέρμα όσο και τους μύες, μπορείτε να έχετε αυτή τη φοβερή λάμψη μετά την προπόνηση. Είναι αυτή η αναψοκοκκινισμένη όψη με τα ροδαλά μάγουλα και τη νεανική εμφάνιση. Όλα χάρη στην καρδιά σας!

Η καρδιά είναι υπεύθυνη για την υγιή κυκλοφορία στον οργανισμό ως σύνολο και έχει αποδειχθεί ότι η κυκλοφορία του αίματος είναι ο κύριος λόγος που καθιστά την επιδερμίδα πιο λαμπερή. Αλλά, δεν αφορά αποκλειστικά την αύξηση της ροής του αίματος για την κυκλοφορία οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών.

Και ως ένα επιπρόσθετο πλεονέκτημα, ένας ακόμα λόγος για να διατηρήσετε την καρδιά σας υγιή, είναι τα οφέλη της ομαλής λειτουργίας της καρδιάς επηρεάζουν την υγεία των μαλλιών σας. Αυτό σημαίνει ότι η βελτίωση της ροής του αίματος βοηθά τόσο την επιδερμίδα σας όσο και την υγεία των μαλλιών σας. Διατηρεί τα μαλλιά σας πιο δυνατά και το ίδιο το οξυγονωμένο αίμα και οι θρεπτικές ουσίες βοηθούν στην τόνωση των θυλάκων της τρίχας. Όταν συμβαίνει αυτό, συμβάλει στην ανάπτυξη νέων τριχών.

Θυμηθείτε, ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη της άσκησης και της αύξησης των παλμών είναι η ανακούφιση από το στρες. Τα χαμηλότερα επίπεδα στρες σας βοηθούν να είστε πιο ήρεμοι, να κοιμάστε καλύτερα και να έχετε μία πιο νεανική όψη.

Υγιής καρδιά = Υγιής επιδερμίδα!

Written by beauty expert, Jacquie Carter. Jacquie is Director of Outer Nutrition at Herbalife.Discover the HerbalifeSKIN line here.

Η Herbalife Ελλάδας είναι ενεργό Μέλος της Ελληνικού Συνδέσμου Εταιριών Απ’ Πώλησης


el-CY | 17/9/2019 3:45:28 μμ | NAMP2HLASPX04