Η Καλύτερη Εκδοχή του Εαυτού σας σε Κάθε Ηλικία

Print
look_best

Περιποίηση της Επιδερμίδας στα 30

Τότε ίσως ξεκινάτε να παρατηρείτε τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Η επιδερμίδα σας ξεκινάει να χάνει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, και πιθανόν να αρχίζουν να εμφανίζονται στο πρόσωπό σας μερικές λεπτές γραμμές. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τη ρουτίνα ομορφιάς σας ώστε να συμπεριλάβετε μερικά ενυδατικά προϊόντα.

Είναι σύνηθες να παρατηρείτε σημάδια γήρανσης γύρω από τα μάτια. Αυτή είναι η δεκαετία που θα πρέπει να σκεφτείτε την προσθήκη ενός ακόμη βήματος στην ρουτίνα περιποίησης, να εστιάσετε ειδικά στην περιοχή γύρω από τα μάτια σας.

Περιποίηση της Επιδερμίδας στα 40

Στα 40 σας, η ανομοιομορφία στην τονικότητα της επιδερμίδας είναι από τα πιο κοινά παράπονα των γυναικών. Αυτό μπορεί να προκληθεί από τις πολλές ώρες έκθεσης στον ήλιο και με αποτέλεσμα τα σημάδια γήρανσης (οπότε συνεχίστε τη χρήση αντηλιακής κρέμας). Μπορεί επίσης να είναι και μία επιστροφή στην εγκυμοσύνη, όπου αφήνει μερικές γυναίκες με μελίσμα (γνωστό και ως μάσκα εγκυμοσύνης).

‘Αλλες ορμονικές αλλαγές στη διάρκεια της δεκαετίας, και με την πιθανότητα εμφάνισης της εμμηνόπαυσης, μπορεί να σας κάνει να αναρωτηθείτε που πήγε η νεανική σας επιδερμίδα. Εκείνη τη στιγμή, είναι προτιμότερο να επισκεφθείτε έναν δερματολόγο για συμβουλές και πιθανές θεραπείες για το δέρμα σας που αλλάζει και θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα.

Πολλές γυναίκες στα 40 τους νιώθουν τη σιγουριά ότι έχουν καταλήξει στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας τους, και είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουν ότι θα πρέπει πάλι να την προσαρμόσουν και να την εξελίξουν. Ευτυχώς, με μικρές προσθήκες και με λίγες μόνο αλλαγές θα ανακτήσετε τον έλεγχο της επιδερμίδας σας.

Περιποίηση της Επιδερμίδας στα 50 – και άνω

Ένα σημαντικό στοιχείο στην περιποίηση της επιδερμίδας σας καθώς μεγαλώνετε είναι η ενυδάτωση. Μόλις φτάσετε στην ηλικία των 50, η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητά του και αρχίζετε να παρατηρείτε την χαλάρωση. Παρόλο που δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω τον χρόνο, μπορείτε να  διατηρήσετε την επιδερμίδα (και τον εαυτό σας) ενυδατωμένο.

Η Herbalife Ελλάδας είναι ενεργό Μέλος της Ελληνικού Συνδέσμου Εταιριών Απ’ Πώλησης


el-CY | 20/7/2019 11:08:27 πμ | NAMP2HLASPX01