Κάντε την επιδερμίδα σας να χαμογελάσει

Print
make_your_skin_smile_100x100

Ο ήλιος λάμπει, εσείς γιατί να μη χαμογελάτε; Η ειδικός ομορφιάς της Herbalife και Διευθύντρια  Εξωτερικής Διατροφής, Jacquie Carter, αποκαλύπτει τα μυστικά της για την περιποίηση της επιδερμίδας με την αλλαγή των εποχών. Ακολουθήστε τα βήματα που προτείνει και προσφέρετε στην επιδερμίδα σας μία υγιή και ανοιξιάτικη λάμψη!  

Κρατήστε τα χέρια σας μακρυά

Η επιδερμίδα μας έρχεται σε επαφή με πολλά περισσότερα από ότι μπορούμε να δούμε, τη ρύπανση και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, επιπλέον λιπαρότητα και make-up, τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν διάφορα θέματα στην επιδερμίδα μας. Μία υγιής και λαμπερή επιδερμίδα στηρίζεται στον κατάλληλο καθαρισμό - και αυτό σημαίνει και καθαρά χέρια! Κάθε ρύπος που μένει στην επιδερμίδα μας μπορεί να φράξει τους πόρους και να κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται κουρασμένη και ανομοιόμορφη.

Δώστε προσοχή στον ήλιο

Όταν πρόκειται για την διατήρηση της υγείας και την καθυστέρηση των σημαδιών γήρανσης, εκτιμώ πραγματικά τη σημασία των αντηλιακών. Η βλάβες από τον ήλιο έχουν αποδειχθεί ότι έχουν μια σειρά από αρνητικές επιπτώσεις στην ομορφιά και αυτός είναι ο λόγος που η Ενυδατική Κρέμα Ημέρας με Δείκτη Προστασίας SPF30 της σειράς Herbalife SKIN παρέχει ευρεία προστασία στις ακτίνες φάσματος UVA / UVB. Η σύνθεσή της βασίζεται αποκλειστικά στις αντιοξειδωτικές βιταμίνες C και Ε, καθώς και σε αλόη βέρα και βιταμίνη Β3, αυτή η μακράς διαρκείας ενυδατική κρέμα έχει αποδειχθεί πως διπλασιάζει την υγρασία του δέρματος σε διάστημα 8 ωρών* και προσφέρει λαμπερή, λεία και απαλή επιδερμίδα σε μόλις 7 ημέρες**. Πολλοί άνθρωποι ξεχνούν ότι η χρήση αντηλιακού είναι σημαντική όλο το χρόνο - και όχι μόνο το καλοκαίρι! Κάθε φορά που η επιδερμίδα σας είναι εκτεθειμένο στον ήλιο, σας συνιστάται να την προστατεύεται με αντηλιακό.

Απολέπιση

H απολέπιση είναι ένα από τα αγαπημένα σημεία στο πρόγραμμα ομορφιάς μου, καθώς αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Ως έφηβοι, ανανεώναμε την επιδερμίδα μας περίπου κάθε δύο εβδομάδες, κατά μέσο όρο . Καθώς μεγαλώνουμε, η διαδικασία γίνεται ολοένα και πιο αργή και γι’ αυτό συστήνεται η απολέπιση. Αν θέλετε τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε να σας αποδώσουν τα βέλτιστα αποτελέσματα, συστήνω απολέπιση μία ή δύο φορές την εβδομάδα με ένα scrub που είναι κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας σας.

Καθημερινή ενυδάτωση

Όταν η επιδερμίδα σας είναι ενυδατωμένη, είναι πιο απαλή και λαμπερή. Η ενυδατωμένη επιδερμίδα δεν είναι εύκολη υπόθεση για όλους. Μία ενυδατική κρέμα ημέρα και μία πλούσια κρέμα νυκτός βοηθούν να διατηρηθεί η υγρασία και η θρέψη της επιδερμίδας. Και να θυμάστε, η ενυδατική κρέμα δεν είναι σημαντική μόνο για το πρόσωπο, αλλά και για το σώμα. Όλοι πρέπει να εντάξουμε την ενυδάτωση στην καθημερινό πρόγραμμα ομορφιάς μας.

Συγγραφέας, ειδικός ομορφιάς Jacquie Carter. Η Jacquie είναι Διευθύντρια Εξωτερικής Διατροφής της  Herbalife. 

 

*Tested on subjects measuring skin moisture levels at eight-hour intervals. Skin of 100% of subjects showed double the moisture levels over baseline after eight hours.
**Clinically tested on subjects skin roughness measured by Visioscan and Reverse Photo Engineering at intervals of zero, seven and 42 days.
Η Herbalife Ελλάδας είναι ενεργό Μέλος της Ελληνικού Συνδέσμου Εταιριών Απ’ Πώλησης


el-CY | 20/7/2019 10:49:35 πμ | NAMP2HLASPX01