Ανδρική Περιποίηση: Εδώ θα βρείτε τα δεδομένα

Print
A man applying facial lotion

Άρα, τι πρέπει να κάνει κάθε άνδρας σε ότι αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας του;

Χρήση ενός Καθαριστικού Προσώπου

Ενδεχομένως να έχετε συνηθίσει στη χρήση του κανονικού σαπουνιού, αλλά αυτό δεν κάνει καλό στην επιδερμίδα σας. Τα συνηθισμένα σαπούνια μπορεί να περιέχουν ισχυρά συστατικά που δεν προορίζονται για την επιδερμίδα του προσώπου. Μπορεί επίσης να επηρρεάσουν την ισορροπία του pH της επιδερμίδας από τα ευεργετικά έλαια. Επιλέξτε ένα καθαριστικό προσώπου που θα καταπολεμάει την υπερβολική λιπαρότητα, θα αφαιρεί τους ρύπους, την λιπαρότητα, τον ιδρώτα, την σκόνη και θα παρέχει την απαραίτητη ενυδάτωση. Αναζητήστε μία σύνθεση που δεν θα περιέχει sulphates ή parabens, αλλά θα περιέχει αντιοξειδωτικές βιταμίνες και Αλόη Βέρα για επιπλέον ενυδάτωση.

Ξεκινήστε την Απολέπιση

Λόγω της σκληρής ανδρικής επιδερμίδας, η απολέπιση είναι απαραίτητη και μπορεί να γίνει συχνότερα σε σχέση με την γυναίκα. Διώξτε μακρία τα νεκρά κύτταρα που δημιουργούνται σε τακτική βάση, όπου θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τους πόρους και θα μειώσετε την εμφάνιση των λευκού και μαύρου σμήγματος.

Αποφύγετε το Aftershave

Τα περισσότερα προϊόντα για μέτα το ξύρισμα περιέχουν αλκοόλ, και προκαλούν ερεθισμό όταν εφαρμόζονται στην επιδερμίδα. Ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείτε αυτά τα προϊόντα καθώς δεν είναι καλά για την επιδερμίδα σας. Μπορεί να προκαλέσουν δημιουργία νεκρών κυττάρων στην επιφάνεια της επιδερμίδας και αυτό να οδηγήσει στην παγίδευση της τρίχας στο δέρμα, που θα οδηγήσει σε αιχμές τρίχας και ερεθισμό. Επενδύστε σε μία αντιοξειδωτική λοσιόν προσώπου, χωρίς αλκοόλ, που θα απαλύνει το πρόσωπο μετά το ξύρισμα.

Εφαρμόστε Αντηλιακή Προσώπου

Η καθημερινή εφαρμογή αντηλιακής κρέμας είναι απαραίτητη για τους άνδρες. Οι άνδρες τείνουν να είναι περισσότερο έξω από ότι οι γυναίκες και εκτίθονται περισσότερο στους περιβαλλοντολογικούς παράγοντες. Υπα΄ρχει επίσης μεγαλύτερος κίνδυνος της τυχαίας έκθεσης στον ήλιο από την βόλτα με τον σκύλο, φτιάχνοντας τον κήπο ή απλά οδηγόντας (οι ακτίνες του ήλιου μπορούν να δυεισδύσουν μέσα από το τζάμι). Οπότε, οι άνδρες θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιούν μία ενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας 30 για την αποφυγή των σημαδιών της γήρανσης.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ: Η Herbalife SKIN Ενυδατική Κρέμα με δείκτη προστασίας SPF 30  είναι μία μακράς διαρκείας ενυδατική κρέμα που αφήνει την επιδερμίδα απαλή και παρέχει ένα ευρύ φάσμα προστασίας από τις ακτίνες UVA/UVB!

Η Herbalife Ελλάδας είναι ενεργό Μέλος της Ελληνικού Συνδέσμου Εταιριών Απ’ Πώλησης


el-CY | 20/7/2019 10:47:18 πμ | NAMP2HLASPX03