Συμβουλές Ομορφιάς που Απαιτούν Ελάχιστη Προσπάθεια

Print
Minimal effort beauty tips

Συμβουλές Ομορφιάς που Απαιτούν Ελάχιστη Προσπάθεια

Ρουτίνα ομορφιάς εύκολα προσβάσιμη

Ανεξάρτητα από το αν είστε άνδρας ή γυναίκα, πρέπει πάντα να καθαρίζετε την επιδερμίδα σας κάθε βράδι πριν πέσετε για ύπνο. Επομένως, για εκείνες τις φορές που δεν έχετε την ενέργεια να φτάσετε ούτε μέχρι το μπάνιο,  φτάστε τουλάχιστον μέχρι το κομοδίνο σας. Να έχετε διαθέσιμα μαντηλάκια καθαρισμού, την κρέμα νυχτός και ένα lip balm δίπλα στο κρεβάτι μας.

Άσχετα από το πόσο κουρασμένοι είστε ή πόσο τεμπελιάζετε, ας το παραδεχτούμε, δεν μπορείτε να ξαπλώσετε με βρώμικο πρόσωπο όταν τα αγαπημένα σας προϊόντα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Να θυμάστε, κάνοντας κάτι είναι καλύτερο από το να μην κάνετε τίποτα. Κανείς δεν θέλει να ξυπνήσει με τον κίνδυνο μίας θαμπής επιδερμίδας και φραγμένων πόρων.

Ένα ατμόλουτρο μπορεί να γίνει ο καλύτερος σας φίλος

Παρόλο που η υγρασία δεν ευνοεί τα μαλλιά σας, είναι αρκετά ωφέλιμη για την επιδερμίδα σας. Έχω ανακαλύψει ότι οι ενυδατικές κρέμες ελκύονται από επιδερμίδες που είναι ακόμη νωπές από το μπάνιο. Σε συνδυασμό με την υγρασία που παράγεται από το ατμόλουτρο, είναι η καλύτερη ώρα να εφαρμόσετε την λοσιόν για μακροπρόθεσμη ενυδάτωση. Αλλά θα πρέπει να ξεκινήσετε τη στιγμή που θα βγείτε από το ντουζ και πριν ανοίξετε την πόρτα του μπάνιου. Εάν περιμένετε αρκετή ώρα ώστε να εφαρμόσετε την ενυδατική κρέμα, το νερό θα εξατμιστεί από το πρόσωπό σας και δεν θα είναι τόσο δεκτικό στην ενυδάτωση.

Η συμβουλή μου; Ταμπονάρετε την επιδερμίδα αντί να την τρίβετε για να στεγνώσει, και μετά αφήστε την ελαφρώς νωπή και εφαρμόστε τη λοσιόν. Τίποτα δεν είναι πιο ωραίο από μία απαλή, μεταξένια και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Λάμψτε με μερικά ωραία σεντόνια
ή τουλάχιστον ωραίες μαξιλαροθήκες…

Κουραστήκατε να ξυπνάτε με τα σεντόνια κολλημένα στο πρόσωπό σας; Εγώ πάντως ναι. Αλλάζοντας απλά τα σεντόνια σας σε πιο απαλά, το πρόβλημα μπορεί να αποφευχθεί. Τα μεταξένια σεντόνια συνήθως δεν αφήνουν σημάδια στην επιδερμίδα σας. Χρησιμοποιώντας καλύτερης ποιότητας σεντόνια, μπορείτε να το αποτρέψετε.

Τα μεταξένια σεντόνια και οι μαξιλαροθήκες αποτελούν καλύτερη επιλογή και για τα  μαλλιά σας. Κατά τη γνώμη μου, οι βαμβακερές μαξιλαροθήκες έχουν πιο σκληρή επιφάνεια, και η τριβή που προκαλείται από το στροφογύρισμα μέσα στη νύχτα μπορεί να μπερδέψει τα μαλλιά σας ή ακόμη και να σπάσει τις τρίχες. Αλλάζοντας σε μεταξένια, τα μαλλιά σας θα διατηρούν το στυλ τους και θα είναι πιο διαχειρίσιμα το πρωί που θα ξυπνάτε.

Ποιο είναι το καλύτερο με τα μεταξένα σεντόνια; Θα ξυπνάτε πιο όμορφοι. Σε ποιον δεν αρέσει η αίσθηση του μεταξιού πάνω στην επιδερμίδα; Στο όνομα της νεανικής όψης της επιδερμίδας και των μαλλιών – επιλέξτε το μετάξι.

Το εργαλείο ομορφιάς που όλες οι γυναίκες χρειάζονται

Υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να αποχωριστώ—κι αυτό είναι το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες. Ακόμη δεν έχω μάθει να τοποθετώ ψεύτικες βλεφαρίδες, οπότε το ψαλιδάκι είναι  το επόμενο καλύτερο εργαλείο. Απαιτεί μόλις λίγα λεπτά κάθε πρωί, και είναι ένας ανέξοδος τρόπος για μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Με μία μικρή κίνηση, τα μάτια σας αμέσως θα μοιάζουν μεγαλύτερα, πιο φωτεινά και ξεκούραστα. Είναι το πιο απλό κόλπο ομορφιάς. (Για τους άνδρες, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το δοκιμάσετε, αλλά πιθανόν οι άλλες τρεις συμβουλές ομορφιάς να σας ταιριάζουν καλύτερα.)

Η Herbalife Ελλάδας είναι ενεργό Μέλος της Ελληνικού Συνδέσμου Εταιριών Απ’ Πώλησης


el-CY | 20/7/2019 10:57:43 πμ | NAMP2HLASPX01