Τα μυστικά μίας ειδικού για λαμπερή καλοκαιρινή επιδερμίδα

Print
Lady smiling

Τι είναι η θαμπή επιδερμίδα; Εξ ορισμού σημαίνει απλά ότι το δέρμα σας έχει ανύπαρκτη φωτεινότητα . Ίσως για αυτό ακριβώς φαίνεται κουρασμένο και δεν έχει σημασία τι θα κάνετε εκείνη τη στιγμή, η επιδερμίδα σας απλά θα εξακολουθεί να είναι θαμπή. Σας θυμίζει κάτι; Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους η επιδερμίδα σας είναι θαμπή, αλλά θα χαρείτε να ακούσετε πως υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να επαναφέρετε τη νεανική λάμψη…

Όταν παραμελούμε τη Διατροφή μας

Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία της υγιεινής διατροφής. Ένα ισορροπημένο διατροφικό πλάνο ωφελεί όλο τον οργανισμό και διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στο να μας βοηθήσει να είμαστε και να αισθανόμαστε στα καλύτερα μας . Η επιδερμίδα μας είναι μία αντανάκλαση του τι συμβαίνει μέσα στο σώμα μας και όταν δεν παίρνουμε τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε, τα αρνητικά συμπτώματα εμφανίζονται. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να καταναλώνουμε τις προτεινόμενες διατροφικές τιμές αναφοράς των βασικών μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών συστατικών!

Όταν ξεχνάμε να Καθαρίζουμε την Επιδερμίδα μας

Ο σωστός καθαρισμός είναι το πρώτο βήμα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας, και για να είναι αποτελεσματικός θα πρέπει να γίνεται κάθε βράδυ πριν τον ύπνο και κάθε πρωί μόλις ξυπνάμε. Είναι σημαντικό να επιλέγουμε ένα απαλό καθαριστικό που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες του τύπου της επιδερμίδας μας, είτε πρόκειται για ξηρή, είτε για λιπαρή είτε για μικτή επιδερμίδα. Το δέρμα μας εκτίθεται σε πολλές ακαθαρσίες όλη την ημέρα, ακόμα και η σκόνη και η ρύπανση μπορεί να είναι επιζήμια για την όψη του. Όταν οι ρύποι, η λιπαρότητα και το μακιγιάζ δεν καθαρίζονται σωστά, η επιδερμίδα μας μπορεί να αρχίσει να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη και ενδεχομένως να καταλήξει σε φραγμένους πόρους, κηλίδες και σπυράκια.

Έκθεση στον Ήλιο χωρίς Προστασία

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ηλιακές ακτίνες UVA και UVB μπορεί να βλάψουν την επιδερμίδα μας εάν δεν της έχουμε παρέχει την κατάλληλη προστασία. , εάν απροστάτευτο . Το θάμπωμα της επιδερμίδας και η γήρανση του δέρματος είναι δύο από τα πιο κοινά αποτελέσματα όταν δεν χρησιμοποιούμε αντηλιακή κρέμα με SPF. Πρέπει να συγκρατήσουμε πως είναι αναγκαίο να την ανανεώνουμε εάν έχουμε ιδρώσει ή εάν έχουμε κολυμπήσει σε συνδυασμό πάντα με την αύξηση της πρόσληψης νερού κατά το καλοκαίρι.

Σκληρή εργασία

Εάν εργάζεστε πολλές ώρες σε ένα γραφείο, είναι πιθανό αυτές τις ώρες βρίσκεστε σε εσωτερικούς χώρους και εκτίθεστε σε θέρμανση ή κλιματισμό, ανάλογα με την εποχή . Αυτό που χρειάζεστε τόσο εσείς όσο και η επιδερμίδα σας είναι φρέσκος, μη-ανακυκλωμένος αέρας. Το περιβάλλον σε συνδυασμό με τις μετακινήσεις, τις συναντήσεις και τις σύντομες προθεσμίες, μπορεί να οδηγήσουν σε θαμπή ή/και μονότονη όψη της επιδερμίδας. Γι 'αυτό είναι πολύ σημαντικό να βρίσκουμε λίγο χρόνο μέσα στην εργάσιμη ημέρα για να παίρνουμε λίγο καθαρό αέρα μακριά από την οθόνη του υπολογιστή μας.

Δεν Ασκούμαστε Αρκετά

Just like the rest of your body, your skin benefits from daily exercise and can help you to get that beautiful, glowing complexion. Have you ever noticed that when you exercise and your heart is really pumping, your skin takes on that healthy, youthful post-workout glow? It’s a win-win for your body and your skin! Try to get active everyday; even it’s just a walk after work to help you unwind.

Ακριβώς όπως και το υπόλοιπο σώμα μας, η επιδερμίδα μας επωφελείται από την καθημερινή άσκηση. Έχετε ποτέ παρατηρήσει ότι όταν ασκείστε και έχετε ανεβάσει τους καρδιακούς σας παλμούς, η επιδερμίδα σας έχει αυτή την υγιή, νεανική λάμψη; Με την άσκηση επωφελείται τόσο το σώμα μας όσο και η επιδερμίδα μας!

Συγγραφέας η ειδικός ομορφιάς, Jacquie Carter. Η Jacquie είναι Διευθύντρια της Εξωτερικής Διατροφής της Herbalife.

 

Ανακαλύψτε τη σειρά Herbalife SKIN® στο HerbalifeSKIN.com

Η Herbalife Ελλάδας είναι ενεργό Μέλος της Ελληνικού Συνδέσμου Εταιριών Απ’ Πώλησης


el-CY | 17/9/2019 3:47:11 μμ | NAMP2HLASPX03