5 Τρόποι Να Αποκτήσετε Ευεξία το Νέο Έτος

Print
5 Ways to Get Fit in the New Year

Fusion Fitness

Συνδυαστική Ευεξία

Πολλοί εκπαιδευτές γνωρίζουν ότι ένα ολοκληρωμένο πλάνο ευεξίας που περιλαμβάνει στοιχεία από καρδιοαγγειακές ασκήσεις, προπόνηση δύναμης, αντοχής και ευελιξίας είναι το κλειδί για να επιτύχετε σπουδαία αποτελέσματα. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς οι επαγγελματίες προπονητές συνδυάζουν αυτά τα στοιχεία μέσα σε διασκεδαστικά προγράμματα. Πριν λίγο καιρό, υπήρχαν πάρα πολλά νέα προγράμματα που συνδύαζαν διαφορετικά στυλ από πολλά στοιχεία ευεξίας σε μαθήματα των 20-45 λεπτών––όπως η γιόγκα με έμφαση στη δύναμη, πιλάτες- γιόγκα, αερόβιο με δύναμη, ποδηλασία με γιόγκα, κλπ. Ο πρόσφατος διάσημος συνδυασμός των δύο μορφών (πιλάτες + Boxing = Piloxing) μπορεί εύκολα να επεκταθεί σε τρεις ή πολλαπλές συνδυαστικές μορφές. Επομένως, είναι αποτελεσματική, έχει ενδιαφέρον και σίγουρα θα συνεχιστεί και στο Νέο Έτος.

Πρακτική Προσέγγιση

Η βασική functional body weight προπόνηση  έχει βοηθήσει πάρα πολλούς ανθρώπους να αποκτήσουν εξαιρετική φυσική κατάσταση φέτος. Η εισαγωγή της Υψηλής Έντασης Διαλειμματικής Άσκησης (HIIT) απότέλεσε τεράστια επιτυχία σε ανθρώπους με πολυάσχολο πρόγραμμα και θέλουν να μεγιστοποιήσουν τον χρόνο άθλησης με ελάχιστο ή και καθόλου εξοπλισμό. Η ιδέα της απλής, βασικής ρουτίνας θα συνεχιστεί, καθώς αυτές οι προπονήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν οπουδήποτε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Race Crazy

Οι αγώνες όπως οι αγώνες δρόμου 5k, οι mud runs, οι αγώνες μετ’ εμποδίων και τρίαθλοι θα συνεχίσουν να προσελκύουν νέους λάτρεις της ευεξίας και το Νέο Έτος. Αυτά τα γεγονότα γίνονται όλο και πιο  προσβάσιμα και πολλά συνοδεύονται από δικαίωμα συμμετοχής σε ομάδα προετοιμασίας για τον επόμενο αγώνα χωρίς κάποιο κόστος συμμετοχής. Η συμμετοχή σε κάποιο αγώνα είναι ένας σπουδαίος τρόπος να παραμείνετε αφοσιωμένοι και προσηλωμένοι και να βελτιώσετε τα επίπεδα ευεξίας σας.

Online Fitness

Για τους περισσότερους ανθρώπους, έχουν περάσει οι μέρες που πήγαιναν στο γυμναστήριο για μία ώρα, τρεις φορές την εβδομάδα και δούλευαν πάνω σε διαφορετική μυϊκή ομάδα. Η ζωή είναι τόσο γεμάτη και οι άνθρωποι δεν έχουν την υπομονή για τέτοιες χρονικές δεσμεύσεις. Ο μέσος αθλητής θέλει να αφιερώνει λίγο χρόνο και να μεγιστοποιεί την προσπάθεια με υψηλής έντασης άθληση τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας. Οι άνθρωποι ξεκινούν να εστιάζουν σε μία καθημερινή ρουτίνα 20 – 30 λεπτών.

Ως εκ τούτου, η χρήση της τεχνολογίας και τα αποτελεσματικά online προγράμματα ευεξίας θα συνεχίσουν να αυξάνονται Προβλέπω ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν τα smartphones για να κάνουν σύντομες προπονήσεις για όλο το σώμα. Τα βίντεο με συμβουλές ευεξίας My Herbalife και βίντεο Herbalife24 Active Body Fit είναι σχεδιασμένα για αυτόν τον αθλητή. Και τώρα που το live streaming έχει γίνει τόσο εύκολο, ετοιμαστείτε να ταξιδεύετε χωρίς διαβατήριο για ένα γρήγορο μάθημα.

Άσχετα με το μάθημα ευεξίας που επιλέγετε να ακολουθήσετε με το Νέο Έτος, θα πρέπει να κατανοήσετε ότι τα καλύτερα αποτελέσματα υγείας και ευεξίας προέρχονται από τον συνδυασμό άσκησης και ισορροπημένης διατροφής. Θέστε νέους στόχους άθλησης για το μέλλον και αποκτήστε την καλύτερη φυσική κατάσταση που είχατε ποτέ.

Συντάχθηκε από την Samantha Clayton, AFAA, ISSA. Η Samantha είναι Director of Fitness Education της Herbalife

Η Herbalife Ελλάδας είναι ενεργό Μέλος της Ελληνικού Συνδέσμου Εταιριών Απ’ Πώλησης


el-CY | 17/9/2019 3:47:43 μμ | NAMP2HLASPX03