Τέσσερις διασκεδαστικοί λόγοι να δοκιμάσετε paddle boarding

Print
keeping_in_shape_100x92

1. Βελτιώνει τη στάση του σώματος και την ισορροπία

Δεν έχετε άλλη επιλογή από το να επιστρατέψετε τον πυρήνα του σώματος και να έχετε μία καλή στάση όταν κάνετε paddleboard (όρθια κωπηλασία). Βασικά,πρέπει να ισορροπήσετε έχοντας καλή στάση σε όλη τη διάρκεια της άσκησης αλλιώς θα πέσετε. Η απειλή του κρύου νερού και η δυσκολία να ανέβετε επάνω σε μία κινούμενη σανίδα θα σα κάνει να προσέξετε πολύ περισσότερο τη στάση του σώματος σε σύντομο χρονικό διάστημα.

2. Άσκηση κοιλιακών και ώμων

Ο πυρήνας σας θα ασκηθεί αρκετά ώστε να σταθεροποιήσετε το σώμα σας. Μετά προσθέτετε την κίνηση στο κουπί και και έτσι αποκτάται μία τέλεια πρόκληση για τους ώμους και  τους πλάγιους κοιλιακούς, επίσης. Επιπλέον, η αντίσταση του νερού θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε δύναμη.

3. Βελτίωση πνευματικής κατάστασης

Κάθε φορά που θα πέφτετε στο νερό, βάζω στοίχημα ότι θα γελάτε σαν μικρό παιδί.

Μόλις εξοικιωθείτε στο paddle boarding, θα έχετε το αίσθημα της περηφάνιας επειδή θα έχετε εξασκήσει αυτή τη διασκεδαστική αλλά σκληρή δραστηριότητα και θα σας γεμίσει με έξτρα αυτοπεποίθηση.

Η πλεύση στο νερό μπορεί επίσης να δημιουργήσει μία ήρεμη και κατάσταση στο μυαλό, κι έτσι το paddle boarding είναι μια πραγματική άσκηση για το μυαλό και το σώμα.

Η καλύτερη άσκηση για όλο το σώμα στη διάρκεια των διακοπών

Το paddle boarding είναι ένα άθλημα που υφίσταται εδώ και μερικά χρόνια, αλλά πρόσφατα ο διάσημος σέρφερ Laird Hamilton βοήθησε στο να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα και να ενισχυθεί το προφίλ αυτης διασκεδαστικής, θαλάσσιας δραστηριότητας. Είχα το προνόμιο να έχω περάσει χρόνο με τον Laird, και έχω θαυμάσει το πάθος του για το άθλημα. Πραγματικά θέλει ο κόσμος να δραστηριοποιηθεί με αυτήν την άσκηση που ενεργοποιεί το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα.

Ο γιος μου το δοκίμασε στις τελευταίες διακοπές όπως και η κόρη μου, αλλά προτίμησε την χαλάρωση, επίσης!Είναι ο καλύτερος συνδυαμός διακοπών — ώρα για χαλάρωση αλλά και για ευεξία. Ελπίζω να δώσετε μία ευκαιρία στο paddle boarding και να σας αρέσει όσο και εμένα στις επόμενες σας διακοπές. Θα διασκεδάσετε, θα προκαλέσετε τον εαυτό σας και είναι μία άσκηση που καίει θερμίδες και δυναμώνει.

Όποια δραστηριότητα κι αν επιλέξετε να κάνετε στις επόμενές σας διακοπές, να προσέχετε και καλή διασκέδαση.

Samantha Clayton, AFAA, ISSA – Vice President, Worldwide Sports Performance και Fitness στην Herbalife Nutrition.

Η Herbalife Ελλάδας είναι ενεργό Μέλος της Ελληνικού Συνδέσμου Εταιριών Απ’ Πώλησης


el-CY | 17/9/2019 4:28:39 μμ | NAMP2HLASPX01