Ξεκινήστε την ημέρα σας με θετικές σκέψεις

Print
1runners

Πέντε συμβουλές πρωινής προπόνησης για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την ημέρα σας

Συγκέντρωση

Μια προπόνηση νωρίς το πρωί θα απελευθερώσει το υπόλοιπο της ημέρας σας και θα σας επιτρέψει να εστιάσετε στα πράγματα που πρέπει να επιτύχετε. Θεωρώ ότι η διάυγεια πνεύματος που λαμβάνω από το τρέξιμο μου δίνει τη γαλήνη και την ησυχία που χρειάζομαι για να προγραμματίσω την ημέρα μου και να σιγουρευτώ ότι τίποτα δεν ξεχνιέται. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μέρος του χρόνου άσκησης για να αποφασίσετε πώς θα περάσετε την ημέρα σας, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας

Προτεραιότητες

Ακούω από τόσους πολλούς ανθρώπους που λένε ότι σχεδιάζουν πάντα την προπόνηση αλλά, κατά τη διάρκεια κάθε ημέρας, ο χρόνος τους γεμίζει και δεν δίνουν προτεραιότητα στην άσκηση για τα εκατοντάδες άλλα πράγματα που πρέπει να κάνουν.

Πόσες φορές οι καλές προθέσεις σας για γυμναστήριο έχουν σπαταληθεί επειδή η μέρα σας γένισε με υποχρεώσεις αφήνοντας σας χωρίς χρόνο ή ενέργεια για να φροντίσετε το σώμα σας; Με το να σηκωθείτε νωρίς και ξεκινώντας την ημέρα σας με μια προπόνηση, τα σχέδιά σας δεν μπορούν να εκτροχιαστούν.

Να είστε θετικοί

Βελτιώστε τη διάθεσή σας με υγιείς ορμόνες. Η άσκηση προωθεί την απελευθέρωση χαρούμενων ενδορφινών στο σώμα σας. Η έναρξη της ημέρας σας με πρωινή προπόνηση θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο, θετικό συναίσθημα που θα επηρεάσει τη ζωή σας και τη ζωή των ανθρώπων που έρχεστε σε επαφή με όλη την ημέρα.

Επίτευξη

Η επιτυχία και η αίσθηση της επίτευξης θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πιο έντονο το αίσθημα της αυτοπεποίθησης. Υπάρχουν λίγα καλύτερα συναισθήματα από την επίτευξη ενός στόχου, τόσο στον αθλητισμό όσο και στη ζωή. Με τον καθορισμό καλών συνηθειών και την πρωινή προπόνηση, επιτυγχάνετε τον στόχο να είστε δραστήριοι.

Μεταβολισμός

Οι πρωινές προπονήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να κάψετε επιπλέον λίπος καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ξεκινώντας την ημέρα σας με την άσκηση, ενισχύετε επίσης το μεταβολισμό σας και αναγκάζετε τον οργανισμό σας να χρησιμοποιεί ενέργεια για να αναγεννηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η άσκηση μπορεί να βελτιώσει τον ρυθμό του μεταβολισμού σας, που μπορεί να κάνει τον οργανισμό σας πιο αποτελεσματικό στην καύση θερμίδων.

Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μια προπόνηση νωρίς το πρωί μπορεί να μην κάνει για σας. Ξεκινώντας την ημέρα σας με θετικό τρόπο φροντίζοντας το σώμα σας μπορεί να ενισχύσει την απόδοσή σας και σε άλλους τομείς της ζωής. Κάνοντας την προπόνησή σας ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνετε κάθε μέρα, παραβλέπετε τον κίνδυνο να γίνει η άσκηση αγγαρεία.

Ωστόσο, όπως πάντα λέω: Κάποια άσκηση είναι καλύτερη από ότι καμία άσκηση. Και, πραγματικά, όποια ώρα της ημέρας μπορείτε να προγραμματίσετε μια προπόνηση είναι μια χαρά. Απλά βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε χρόνο για να είστε δραστήριοι με κάποιο τρόπο κάθε μέρα. Κάνετε μια προσπάθεια να είστε συνεπείς και μην αφήνετε τις δικαιολογίες να σας εμποδίζουν να γίνετε το καλύτερο που μπορείτε να είστε.

Συγγραφέας Samantha Clayton, AFAA, ISSA. Η Samantha είναι η Διευθύντρια Εκπαίδευσης Fitness στη Herbalife

Η Herbalife Ελλάδας είναι ενεργό Μέλος της Ελληνικού Συνδέσμου Εταιριών Απ’ Πώλησης


el-CY | 17/9/2019 4:10:14 μμ | NAMP2HLASPX03