Πως να διατηρήσετε τη φόρμα σας όταν ταξιδεύετε

Print
How To Stay Fit & Healthy While You Travel

Έχετε κανονίσει να επισκεφθείτε κάποιον προορισμό αυτό το καλοκαίρι; Το να απολαμβάνετε τις διακοπές σας δε σημαίνει πως πρέπει να αφήσετε ανθυγιεινές συνήθειες να εισβάλουν στο πρόγραμμά σας. Απλά ακολουθήστε τον οδηγό της ειδικού fitness, Samantha Clayton και παραμείνετε σε φόρμα και υγιείς καθώς ταξιδεύετε…

ΦΤΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΣΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ

Το να φτάσετε στον προορισμό σας και να νιώθετε ξεκούραστοι είναι πολύ σημαντικό εάν θέλετε να παραμείνετε δραστήριοι στις διακοπές σας να αποφύγετε το στρες, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανθυγιεινές επιλογές τροφών. Ωτοασπίδες, μία μάσκα ύπνου, ένα μαξιλάρι ταξιδίου και κάλτσες πτήσεις (που υποστηρίζουν την κυκλοφορία του αίματος κατά τη διάρκεια της πτήσης) θα κάνουν το ταξίδι σας πιο άνετο και θα σας βοηθήσουν να ξεκουραστείτε και να είστε γεμάτοι ενέργεια με την άφιξή σας.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΤΕ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ

Η διατήρηση του οργανισμού σας ενυδατωμένου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια των διακοπών θα υποστηρίξει τον οργανισμό σας να λειτουργεί όπως πρέπει. Να θυμάστε: ένα γυμνάζεστε και/ή ιδρώνετε σε υψηλότερες θερμοκρασίες τότε χρειάζεται να καταναλώνετε περισσότερο νερό από ότι συνήθως.

ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ

Οι επιλογές στο αεροδρόμιο και στο αεροπλάνο είναι συνήθως γεμάτες ανθυγιεινά και υψηλά σε θερμίδες συστατικά. Γι' αυτό, προετοιμάστε τα δικά σας βολικά και ελεγχόμενα σε θερμίδες σνακ και γεύματα τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στη διαδρομή, όπως μία Formula 1 Express Bars της Herbalife – ένα υγιεινό υποκατάστατο γεύματος με εδώδιμες ίνες, πρωτεΐνες και βασικά θρεπτικά συστατικά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ

Δεν μπορείτε να γυμναστείτε χωρίς τον εξοπλισμό σας, γι' αυτό μην ξεχάσετε να τον έχετε μαζί σας! Τα ρούχα γυμναστικής είναι πρακτικά και ελαφριά και μπορείτε να τα φορέσετε και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για να είστε άνετα. Πριν φύγετε, ψάξτε για μερικές διαδρομές για τρέξιμο καθώς και εάν το ξενοδοχείο σας έχει γυμναστήριο και κάντε τη δραστηριότητα κομμάτι των διακοπών σας εξερευνώντας την περιοχή με τα πόδια ή με ποδήλατο.

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ: ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ!

Το να αφιερώσετε 15 λεπτά στην άσκησή σας κάθε ημέρα των διακοπών σας δεν θα σας βοηθήσει μόνο στο να μην αποκλίνετε από τους στόχους σας αλλά θα σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Οι παρακάτω ασκήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν οπουδήποτε, οποτεδήποτε και δεν απαιτούν καθόλου εξοπλισμό. Επαναλάβετε το παρακάτω πρόγραμμα όσες περισσότερες φορές μπορείτε και μην ξεχνάτε να πραγματοποιείτε stretching πριν και μετά τις ασκήσεις. 

20x
BURPEES
ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ
ΑΡΣΗ ΠΟΔΙΟΥ
ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
ΒΥΘΙΣΕΙΣ
ΚΑΜΨΕΙΣ

30'' ΣΑΝΙΔΑ

Συγγραφέας Samantha Clayton, AFAA, ISSA; Director, Worldwide Fitness Education, Herbalife.

Η Herbalife Ελλάδας είναι ενεργό Μέλος της Ελληνικού Συνδέσμου Εταιριών Απ’ Πώλησης


el-CY | 20/7/2019 11:15:10 πμ | NAMP2HLASPX03