Επιτύχετε τους στόχους σας με την Herbalife

Print
Επιτύχετε τους στόχους σας με την Herbalife

To πρώτο βήμα για την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων

Ποιοι είναι οι στόχοι σας; Έχετε αυτοπεποίθηση για το σώμα σας μπροστά στην κάμερα; Στην παραλία; Μπορείτε να τρέξετε 5 χλμ χωρίς να πραγματοποιήσετε κάποια στάση; Όποιοι και αν είναι οι προσωπικοί σας στόχο ή οι αφετηρίες σας, ο δικός σας Σύμβουλος Ευεξίας θα συνεργαστεί μαζί σας για να αναπτύξει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι είναι πιο πιθανό να επιτύχετε τους στόχους σας, όταν το κάνετε μαζί με άλλους. *

Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνετε με το Σύμβουλο Ευεξίας σας είναι η συμπλήρωση της αξιολόγησης ευεξίας. Μαζί θα ελέγξετε τις διατροφικές σας συνήθειες και θα πραγματοποιήσετε διάφορες μετρήσεις της σύστασης του σώματός σας. Αυτό παρέχει ένα καλό σημείο εκκίνησης για να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα και να ξεκινήσετε την παρακολούθηση της προόδου σας. Μπορείτε επίσης να προσκληθείτε σε μια ομαδική παρουσίαση που επικεντρώνεται στην καλή διατροφή, μέσω της οποίας μπορείτε να εγγραφείτε στις εβδομαδιαίες εκδηλώσεις του Μέλους σας όπως ένα Fit Club ή μία Ομάδα Υποστήριξης Ελέγχου Βάρους. Σε αυτά τα γεγονότα θα συναντηθείτε με άλλους ομοϊδεάτες. Η Herbalife θέλει να δημιουργεί κοινότητες όπου όλοι μεταξύ τους υποστηρίζονται στην ακολουθία ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής. Εξάλλου, τα αποτελέσματα φαίνονται πάντα πιο εύκολα στην επίτευξή τους (και είναι πιο διασκεδαστικά), όταν μπορείτε να τα κάνετε μαζί με άλλους.

Η Φιλοσοφία Διατροφής Herbalife

Η Φιλοσοφία Διατροφής Herbalife βασίζεται σε τρεις παράγοντες που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Μέσα από την ισορροπημένη διατροφή, ακολουθώντας έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής και έχοντας συνεχή προσωπική υποστήριξη από τον τους Συμβούλους Ευεξίας, εκατομμύρια πελατών έχουν αλλάξει το σώμα τους και έχουν επιτύχει τους στόχους τους.

Στην Herbalife, πιστεύουμε πως η Ισορροπημένη Διατροφή βασίζεται στην κατανάλωση ενός υγιούς μείγματος πρωτεϊνών, υδατανθράκων, ωφέλιμων λιπαρών και άλλων θρεπτικών συστατικών. Η Herbalife θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα βασικά στοιχεία μίας καλής διατροφής παρέχοντάς σας επιστημονικά βασισμένα προϊόντα. Πιστεύουμε ότι το να ακολουθεί κανείς έναν ενεργό και δραστήριο τρόπο ζωής στο πλαίσιο μίας κοινότητας έχει εξέχουσα σημασία για μακροχρόνια αποτελέσματα - ανεξάρτητα από το επίπεδο ικανότητας ή τον στόχο σας.

Herbalife Nutrition Philosophy

Ισορροπημένη διατροφή

Για να δείτε και να αισθανθείτε τον καλύτερο εαυτό σας, το σώμα σας χρειάζεται ένα πολύπλοκο μείγμα από θρεπτικά συστατικά. Όχι μόνο χρειάζεται να λαμβάνετε τις σωστές πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, θα πρέπει να έχετε επίσης επαρκή υγρά για να παραμένετε ενυδατωμένοι και να προσλαμβάνετε και μια καλή δόση φυτικών ινών επίσης. Αυτή είναι μια δύσκολη υπόθεση και ακόμη και όσοι προσέχουν πολύ τι τροφές καταναλώνουν, πιέζονται αρκετά για να επιτύχουν τον στόχο των επαρκών θρεπτικών συστατικών κάθε μέρα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Φιλοσοφία Διατροφής Herbalife βασίζεται στην ισορροπημένη διατροφή - ένας συνδυασμός υγιεινών τροφίμων και συμπληρωμάτων που θα σας βοηθήσουν να καλύψετε τις καθημερινές ανάγκες σας, σε συνδυασμό με τη σωστή ισορροπία θερμίδων για να σας βοηθήσει να ελέγξετε το σωματικό σας βάρος.

Η Φιλοσοφία Διατροφής Herbalife προτείνει έως και το 30% της ημερήσιας πρόσληψης των θερμίδων σας να προέρχεται από πρωτεΐνη, φυτική (π.χ. σόγια) ή ζωϊκή (π.χ. πουλερικά, ψάρι, αυγά). Ο οργανισμός μας χρησιμοποιεί πρωτεΐνη για την παραγωγή σημαντικών μορίων, όπως ορμόνες και ένζυμα, καθώς και για την κατασκευή και τη διατήρηση του μυϊκού ιστού.

Καθώς προτιμώμενη πηγή καυσίμου του οργανισμού είναι οι υδατάνθρακες, η Φιλοσοφία Διατροφής Herbalife συνιστά ότι μπορείτε να λαμβάνετε περίπου το 40% των ημερήσιων θερμίδων σας από υγιεινούς υδατάνθρακες, όπως δημητριακά ολικής αλέσεως, φασόλια, λαχανικά και φρούτα.

Ο οργανισμός σας χρειάζεται μικρές ποσότητες υγιεινών λιπαρών, προκειμένου να λειτουργήσει σωστά, με τις καλές πηγές λιπαρών να περιλαμβάνουν τα λιπαρά ψάρια (Ωμέγα 3), τους ξηρούς καρπούς, το ελαιόλαδο και το αβοκάντο. Προσοχή όμως – τα λιπαρά είναι μια πολύ συμπυκνωμένη πηγή θερμίδων. Για τον λόγο αυτό, η Φιλοσοφία Διατροφής Herbalife συμβουλεύει να πραγματοποιείται περιορισμός της πρόσληψης λίπαρών σε όχι περισσότερο από το 30% της ημερήσιας πρόσληψης των θερμίδων σας.

Η τακτική άσκηση, η επαρκής ανάπαυση και η διατήρηση της ενυδάτωσης του οργανισμού σας είναι επίσης μέρος της Φιλοσοφίας Διατροφής Herbalife και είναι πολύ σημαντικό για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας για έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Τι καθιστά μοναδική την Herbalife;

Ο προσωπικός σας Σύμβουλος Ευεξίας είναι το δικό σας Μέλος Herbalife, ο οποίος είναι σε ετοιμότητα να σας καθοδηγήσει και να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα προς την κατεύθυνση των στόχων σας. Θα συνεργαστείτε για να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής με το οποίο θα επιτύχετε τους στόχους σας, θα παρακολουθείτε τα αποτελέσματά σας και θα γιορτάσετε τις επιτυχίες σας - είτε πρόκειται για μικρές είτε για μεγάλες! Το δικό σας Μέλος Herbalife θα σας παρέχει την προσωπική υποστήριξη που δεν μπορείτε να βρείτε συχνά σε καταστήματα λιανικής πώλησης σήμερα.

*Huff, C (2004). Teaming up to drop pounds. American Psychological Association, 35(1), 56

Η Herbalife Ελλάδας είναι ενεργό Μέλος της Ελληνικού Συνδέσμου Εταιριών Απ’ Πώλησης


el-CY | 20/7/2019 10:56:44 πμ | NAMP2HLASPX03